Δόξα Δράμας: Αποχώρησαν έξι ξένοι

Παρελθόν μαζί με τους τρεις Ολλανδούς και οι τρεις Αργεντίνοι

Μετά το ρεπό της ημέρας των Χριστουγέννων η Δόξα Δράμας συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα, ανεβάζοντας ρυθμούς για τη νέα σεζόν.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει 24 παίκτες στη διάθεσή του, αριθμός αρκετά μικρότερος απ’ αυτόν που υπήρχε στην αρχή της σεζόν, κάτι που οφείλεται στην αποχώρηση έξι παικτών ενώ ακόμη δύο που απουσιάζουν, αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, οριστικά παρελθόν έχουν αποτελέσει το τελευταίο διάστημα οι τρεις Ολλανδοί Μπρούσελερς, Κιπ και Μποζ και δίπλα σ’ αυτούς οι τρεις Αργεντίνοι Φλόρες, Ιμπάνιεθ και Γκόμεζ.

Οι λόγοι που οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις Αργεντίνοι ανέφεραν πως θα μεταβούν στην πατρίδα τους και δεν θα επιστρέψουν στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. Μάλιστα μόλις ξεκίνησε ο εγκλεισμός του κορωνοϊού, οι τρεις Λατίνοι ποδοσφαιριστές έκαναν για ένα διάστημα δύο εβδομάδων ατομικές προπονήσεις και μετά τα μάζεψαν και έφυγαν, δηλώνοντας πως δεν θα γυρίσουν στη Δράμα.

Όσον αφορά τον τέταρτο Ολλανδό Γιούρι Λοέν και τον Σέρβο Σρνταν Βουγιακλίγια που βρίσκονται στις πατρίδες τους αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις των «μαυραετών». Ο 29χρονος μέσος θα είναι στη Δράμα τις επόμενες μέρες και ο 32χρονος επιθετικός το αργότερο κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι υπόλοιποι ξένοι συμμετέχουν κανονικά.

Επίσης προβλέπεται πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη (31/12) στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα ενώ ακολουθεί ρεπό για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η προπόνηση του Σαββάτου (2/1) θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας καθώς το πλάνο είναι να μπει η Δόξα Δράμας σε αγωνιστικούς ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δοθεί το «οκ» για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια όλα τα παραπάνω επισκιάζονται από την αγωνία όλων στη Δόξα Δράμας μέχρι να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και να ξεκαθαριστεί το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Τέλος όσον αφορά την έναρξη της Super League 2, τα σενάρια και οι πιθανές ημερομηνίες δίνουν και παίρνουν. Αυτό που θα κρίνει τα πάντα φαίνεται πως είναι η απάντηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων στο αίτημα της διοργανώτριας αρχής για σέντρα στις αρχές Ιανουαρίου. Όλα πάντως παραμένουν ανοιχτά λίγες μόνο μέρες πριν το τέλος του 2020…

πηγή: sportdrama.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις