Μαντζουράκης: Πιο ώριμος ο Ουάρντα

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τις φήμες που τον θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον επιστροφής στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως τα χαρακτηριστικά του Σέρβου θυμίζουν αυτά του Σβιντέρσκι, ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει υπομονή με Τσόλακ ενώ έκανε και το σχόλιο του για την διαφαινόμενη επιστροφή του Ουάρντα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει γιατί επιστρέφει σε ένα χώρο που γνωρίζει. Κάποιες φορές οι παίκτες κάνουν την αυτοκριτική τους. Έχει την προσωπικότητα φυσικά για να ανταπεξέλθει. Τα στοιχεία είναι παρόμοια με τον Σβιντέρσκι, νομίζω πως ο Πολωνός αξίζει τις ευκαιρίες του. Χωράει ο Πρίγιοβιτς στο ρόστερ έναντι του Τσόλακ που δεν έχει δείξει κάτι μέχρι στιγμής. Είναι πιο δυνατός στην περιοχή ο Σέρβος αλλά πιο κινητικός εκτός περιοχής ο Σβιντέρσκι».

Για τον Τσόλακ: «Ποτέ δεν παίρνεις αποφάσεις γρήγορες. Πράγματι ένας παίκτης μπορεί να θέλει περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Η προσαρμογή δεν είναι εύκολη ειδικά για ένα παίκτη που έρχεται σε μια ξένη χώρα. Ο ίδιος θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης σε μια ομάδα που δεν τον ξέρει ποδοσφαιρικά κανείς. Θέλει υπομονή από τον ΠΑΟΚ. Όμως ένας παίκτης σαν αυτόν κάτι έπρεπε να έχει δείξει μέχρι τώρα».

Για τον Ουάρντα: «Είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με τέλεια τακτική. Η απαίτηση του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι να είναι καλή η ομάδα στην τακτική, και ο παίκτης αυτός μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν. Έρχεται πολύ πιο ώριμος και θα αντέξει στην πίεση μιας μεγάλης ομάδας. Συμμετέχει και στις τρεις ζώνες μια χαρά. Πρέπει όμως να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια».

Για το πως εκείνος είχε βρει το… κουμπί του στον Παναιτωλικό: «Είναι άλλο μια μέλισσα να τριγυρίζει από δίπλα σου και άλλο να σε τσιμπάει. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Κάθε φορά στην προπόνηση, μου χτυπούσε την πόρτα μου και μου έλεγε ”Καλημέρα father”. Αισθανόταν χαρούμενος. Ήταν στο πρώτο στάδιο της προσαρμογής του στην Ελλάδα, ερχόταν από την Αίγυπτο και είχε αρκετές ποδοσφαιρικές απώλειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις