Στύλας: «Συνεργασία με ομάδα της Αργεντινής»

Στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, αποκαλύπτοντας την έναρξη συνεργασίας με ομάδα της Αργεντινής. Ο Ρήγας Στύλας σημείωσε επίσης, πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν Έλληνα και έναν ξένο ποδοσφαιριστή για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή “CLASICO” του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM:

«Η ομάδα της Νίκης Βόλου βρίσκεται πολύ κοντά σε μία συνεργασία με μία ομάδα της Αργεντινής. Θα είναι η πρώτη από μία σειρά συνεργασιών που θα συμβάλουν στο να μπορούμε να φέρνουμε νέους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, με τη Νίκη να αποτελεί το πρώτο βήμα τους στην Ευρώπη. Στόχος θα είναι η εξέλιξή τους και η μεταπώλησή τους».

Εάν θα πραγματοποιηθεί μεταγραφική ενίσχυση: «Εάν θα υπάρξει ανάγκη θα ενισχυθούμε. Έχουμε κάποιους στόχους με τους οποίους συζητάμε μαζί τους. Οπότε αν προκύψει η ανάγκη θα κινηθούμε για την απόκτησή τους. Σίγουρα θα πρόκειται για έτοιμους να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές και για κάτι εξαιρετικό. Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν επιτρέπονται τα λάθη στις μεταγραφικές κινήσεις. Πρόκειται για έναν Έλληνα και για έναν ξένο ποδοσφαιριστή».

Για το αν έχει πληροφόρηση όσον αφορά την έναρξη προπονήσεων και αγώνων: «Από τη νέα χρονιά, πιστεύω πως θα δοθεί το πράσινο φως για να αρχίσουν οι προπονήσεις ενώ με την παράταση που ζητήθηκε από την διοργανώτρια φαίνεται πως θα έχουμε και τα play off και play out. Άρα φαίνεται πως θα αρχίσουμε τον Φεβρουάριο».

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο: “Είμαστε έτοιμοι να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο στο 100%. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται διαχωρισμός μεταξύ Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Επαγγελματική κατηγορία η μία, επαγγελματική κατηγορία και η άλλη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις