Ψαρόπουλος: «Τι πάει να πει συμφώνησαν τέσσερις;»

Στην Πέλλα τηλεόραση και στον Γιάννη Τακαβακόπουλο μίλησε ο Σταύρος Ψαρόπουλος για τις εκλογές τις ΕΠΟ, τον εαυτό του, αλλά και για τον Θοδωρή Ζαγοράκη αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μεταξύ άλλων είπε: «Στην τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής αφού είπαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Ιανουαρίου έκανα πρόταση να γίνει μια επιτροπή η οποία θα αναλύσει στον κ. Χαρδαλιά αλλά και στην υπεύθυνη υγειονομική επιτροπή πως θα πορευτούμε. Η ΕΠΟ έχει ζητήσει άδεια μετακίνησης για ένα, δύο άτομα από κάθε νομό τα οποία θα κάνουν μοριακά τεστ πριν πάνε στην Αθήνα ή το rapid test λίγο πριν ψηφίσουν» και πρόσθεσε: Μπορούμε και από τα δωμάτια μας να κατεβαίνουμε δυο δυο, τρεις, τρεις και να ψηφίζουμε και μετά να γυρίζουμε στα μέρη καταγωγής μας την ίδια μέρα»

 

Όσο για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ; Καταρχήν είπε για την υποψηφιότητα του: «Οποτεδήποτε γίνουν εκλογές το 2021 θα είμαι υποψήφιος καθ’ όλα νόμιμος», θεωρώντας ότι δεν έχει θέμα με το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος Αυγενάκη.

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη και την πιθανή υποψηφιότητα του στην ΕΠΟ, είπε: «Τα παιδιά αυτά του 2004 μας έδωσαν την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική χαρά που έχει πάρει ποτέ η χώρα μας, έγραψαν ιστορία, είμαστε υποχρεωμένοι να τους σεβόμαστε να τους τιμούμε και να τους εκτιμούμε αλλά σας είπα, άλλο παίζω ποδόσφαιρο και ξέρω καλά την μπάλα και άλλο διοικώ καλά».

Ο κ.Ψαρόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Ο Θοδωρής δεν ξέρω με ποιον συζήτησε αλλά το ότι είπατε ότι είναι πρόταση του κ. Αυγενάκη, αν είναι δυνατόν ένας υπουργός να λέει ότι επέλεξε εκείνος για πρόεδρο της ΕΠΟ που θα διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν αυτό λέγεται Δημοκρατία, τότε εγώ δεν είμαι δημοκράτης. Αν αυτό λέγεται συνταγματικό δικαίωμα να παρεμβαίνει έχοντας τη δύναμη και να ζητά και να λέει θέλω αυτόν πρόεδρο, εγώ το λέω αυτό κατάχρηση εξουσίας. Οσον αφορά ότι συμφώνησαν οι τέσσερις, είδατε καμία ανακοίνωση των τεσσάρων; Συμφωνούν και δεν το ξέρω εγώ;

Εχω επίσης πει, ότι: «Τι θα πει ότι συμφωνούν οι τέσσερις»; Εγώ ξέρω ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτελείται από τις 14 της σούπερ λιγκ 1 και άλλες 30 ομάδες των δύο άλλων επαγγελματικών κατηγοριών. Επομένως όλοι πρέπει να έχουν άποψη.

Ακόμη ανέφερε: «Εχω πει ότι είμαι περήφανος γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά και είμαι υπερήφανος γιατί είμαι Ολυμπιακός με κρίση. Είχα πει όμως, ότι εμένα με κυνηγάει η ομάδα μου και το κόμμα μου».