Super League2 27 αγώνων

Μονά πλέι οφ, πλέι άουτ στη Super League 2. Δεν πέρασε η πρόταση για άνοδο τριών ομάδων.

Μονόδρομος ήταν για τη Super League 2 η τροποποίηση της προκήρυξης και αυτή αναμένεται να ψηφιστεί στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (04/01). Το ΔΣ που έγινε την Τετάρτη (30/12) κατέληξε στην απόφαση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα – όταν με το καλό πάρει έγκριση – με μονά πλέι οφ και πλέι άουτ, δηλαδή στο σύνολο 27 αγώνων, αφού η αγωνιστική περίοδος θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου λόγω Euro.

Η Δόξα Δράμας κατέθεσε πρόταση για τη διαδικασία των πλέι οφ και πλέι άουτ, το ίδιο και η λίγκα. Όλες θα σταλούν στις ΠΑΕ έτσι ώστε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (04/01) να αποφασιστεί το format. Δεν είναι, άλλωστε, σίγουρο ότι θα ακολουθηθεί ο τρόπος των περσινών πλέι άουτ της Super League 1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ομάδες πρότειναν να τροποποιηθεί και ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων επανέλαβε την πρόθεση για άνοδο τριών ΠΑΕ (δύο πρώτοι απευθείας και ο 3ος μέσω μπαράζ), αλλά ο νομικός σύμβουλος της διοργανώτριας Αντώνης Βουγίδης κατέστησε σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Έτσι, η πρόταση αυτή δεν πέρασε.

Σε ό,τι αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος, οι Λοιμωξιολόγοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Εκτιμούν, πάντως, στη διοργανώτρια αρχή ότι η Super League 2 θα εκκινήσει στις 9 Ιανουαρίου και δεν θα υποχρεωθεί να πάει ακόμα πιο πίσω. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο εννοείται ότι θα υπογραφεί όταν σταλεί στην ΕΡΤ το τελικό καλαντάρι.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις