Στοίχημα: Βάσκικος άσος και γερμανικό Over για καλό ρεβεγιόν!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και το Betarades.gr σας εύχεται καλή Χρονιά! Το σημερινό κουπόνι είναι σχεδόν άδειο, αλλά υπάρχουν δύο αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές για ταμείο πριν το ρεβεγιόν! Όσοι θα τιμήσουν φέτος τις παραδόσεις με λίγο σπιτικό ή ιντερνετικό blackjack, μπορούν να ενημερωθούν στο site μας για τα βασικά του παιχνιδιού. Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών.

Με την έδρα στο ντέρμπι

Ξεκινάμε από τη χώρα των Βάσκων και το κλασικό τους ντέρμπι στο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο. Η Αθλέτικ υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 17η αγωνιστική της La Liga και αμφότερες ομάδες θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με μία θετική νότα.

Η Μπιλμπάο έχει ανάμεικτα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και διατηρείται στο μέσο της βαθμολογίας. Είναι 11η με 18 πόντους, στο -7 από την “ευρωπαϊκή” εξάδα και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό με το 1-1 στην έδρα της ισχυρής Βιγιαρεάλ. Ο Ινιάκι Ουίλιαμς έβαλε μπροστά την ομάδα του Γκαριτάνο στο 19ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα, πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Πίνο στο 74’. Είχε προηγηθεί μία νίκη-ανάσα εντός έδρας με την Ουέσκα, την πρώτη μετά από σχεδόν ένα μήνα. 4-0-2 το ρεκόρ της Μπιλμπάο εντός έδρας, έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ.

Η Σοσιεδάδ επιβεβαίωσε πως η εξαιρετική της εκκίνηση στη σεζόν ήταν πυροτέχνημα. Κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και στην Ευρώπη η ομάδα του Αλγκουαθίλ αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 22 Νοεμβρίου και το 0-1 στην Κάντιθ. Έκτοτε ακολούθησαν 6 σερί ισοπαλίες σε La Liga και Europa League, αλλά από τις 16 Δεκεμβρίου και μετά έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες. 2-1 από την Μπαρσελόνα, 2-1 από τη Λεβάντε και πιο πρόσφατα 0-2 από την Ατλέτικο σε ένα παιχνίδι που δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου τους Μαδριλένους. Διατηρείται στην 3η θέση με 26 πόντους, αλλά έχει παιχνίδι περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν.

Η Μπιλμπάο ήταν αρκετά καλή στα δύο τελευταία παιχνίδια και εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή. Από την άλλη η Σοσιεδάδ τρεκλίζει, θα της λείψει ο καταλυτικός Νταβίντ Σίλβα και είναι υπερβολικό να προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Ποντάρουμε στο μομέντουμ και επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.15. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Γρήγορο τέμπο στο Βερολίνο

Η δεύτερη σημερινή επιλογή έρχεται από την μπασκετική σκηνή της Γερμανίας. Στις 15:00, η Άλμπα υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου. Η Άλμπα μετρά μία νίκη στον όμιλο, ενώ η Μπράουνσβαϊγκ ρεκόρ 1-1. Οι Βερολινέζοι προέρχονται από τις ήττες στην Euroleague, αλλά εντός συνόρων παραμένουν υπερδύναμη και είναι σαφώς το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη σήμερα. Η κούραση όμως που κουβαλούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια μας οδηγούν στο Over 165.5, αφού δεν περιμένουμε μεγάλη ένταση στην άμυνα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που τρέχει πολύ.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις