Ψάχνουν τον αντί-Ουάρντα στον Βόλο

Η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ αφήνει ένα σημαντικό κενό στον Βόλο, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να καλούνται να βρουν τον παίκτη εκείνον που θα τον αντικαταστήσει επάξια, όσο κι αν αυτό είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα.
Οι «κυανέρυθροι» στρέφονται κυρίως στην αγορά της Αργεντινής και της Ισπανίας και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Δημοσίευμα από την Βενεζουέλα τις προηγούμενες μέρες έκανε λόγο πως ο Χοσέ Αλεχάντρο Ρίβας Γκαμπόα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο.
Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Βόλος διαψεύδουν όχι μόνο ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε καν ενδιαφέρον για τον εν λόγω παίκτη.
Εκτός κι αν ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα είναι μεταγραφικός στόχος των ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τη ΠΑΕ. Θα φανεί άμεσα, πάντως, αν το δημοσίευμα από την Βενεζουέλα έχει βάση.
Η παρούσα διοίκηση δεν σκοπεύει να προβεί σε πολλές μεταγραφικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ήδη, ως γνωστόν, έχουν αποκτηθεί ο Αργεντινός αμυντικός Φαούστο Γκρίλο και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ρενάτο Σάντος. Και οι δύο γυμνάζονται κανονικά με την ομάδα, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα τον σύλλογο.
Επίσης, η διοίκηση του Βόλου κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, πέρα από τον αντικαταστάτη του Ουάρντα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις