Ολυμπιακός Βόλου: «Δεν σταματήσαμε στιγμή…»

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχονται σε όλους τους φιλάθλους χρόνια πολλά και η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχονται Χρόνια Πολλά και η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Αφήνουμε πίσω μας μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά και ελπίδα όλων μας είναι να βγούμε γρήγορα από την πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας.

Βέβαια για εμάς, που το ποδόσφαιρο είναι όλη μας η ζωή, ευχή μας είναι να επιστρέψουμε επιτέλους στα γήπεδα για να μπορέσουμε εμείς και όλος ο κόσμος να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερα από όλα, το ποδόσφαιρο, ανεμπόδιστα!

Εμείς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 δεν σταματήσαμε στιγμή να εργαζόμαστε όλο αυτό το χρονικό διάστημα για το καλό της ομάδας μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στα γήπεδα ανά πάσα στιγμή και να εκπληρώσουμε τα όνειρα, όχι μόνο τα δικά μας, αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων μας που δεν είναι άλλα από το να επιστρέψει η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας εκεί που ανήκει!

Πιστοί στα ιδεώδη μας, στον κόσμο μας και κυρίως στα 83 χρόνια της ιστορίας μας ελπίζουμε το 2021 να μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση και να είναι η απαρχή της εκπλήρωσης των στόχων μας!

Χρόνια Πολλά!

Καλή Χρονιά»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις