ΠΑΟΚ: Έρχεται ο φορ Κρμέντσικ

Ο σέντερ φορ της Κλαμπ Μπριζ, Μίκαελ Κρμέντσικ, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης.
Ο Τσέχος, Μίκαελ Κρμέντσικ που αγωνίζεται στην Κλαμπ Μπριζ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Βελγίου για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς.

Ο Κρμέντσικ δεν αποτελούσε τον πρώτο στόχο των «ασπρόμαυρων», ωστόσο κατέληξαν σε αυτόν δεδομένου πως θέλαν να κλείσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν είχαν τον χρόνο που χρειαζόταν προκειμένου να διαπραγματευθούν περαιτέρω με τον άλλον υποψήφιο ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον 27χρονος πανύψηλο (1,91) φορ της Κλαμπ Μπριζ, που τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές, έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από την ομάδα του. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Τσεχίας, στην οποία έχει 26 συμμετοχές με εννιά γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βέλγοι δαπάνησαν ένα ποσό της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από την Βικτόρια Πλζεν με την οποία είχε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» έψαχναν στην αγορά για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, με τον Μίκαελ Κρμέντσικ να φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός», με τα τυπικά μόνο να απομένουν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις