Με “όπλο” την έδρα ο Ρήγας αντιμετωπίζει τον Δωτιέα

Να υπερασπιστεί την έδρα του θέλει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος έχοντας αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς. Το συγκεκριμένο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15.00 στο Βελεστίνο, είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν κοινό στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία.
Οι Βελεστινιώτες…

…θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Γκάγκας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και φυσικά είναι τιμωρημένος, ενώ ο Γιώργος Χατζής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, πόνο σε παλαιό τραύμα αισθάνθηκε στην προπόνηση ο νεαρός Μάνος Πάσχος και γι’ αυτό τέθηκε «νοκ άουτ», ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης για τη συμμετοχή ή όχι του Γιώργου Αλεξίου λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα του ικανού αμυντικού χαφ.
Στον αντίποδα, είναι αρκετά πιθανό να συμπεριληφθεί στην 18άδα ο Αποστόλης Σφάκας, αν και δεν είναι 100% έτοιμος. Από κει και πέρα, διαθέσιμοι είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γεώργιος Λάμπρου της ΕΠΣ Εύβοιας και βοηθοί οι κ.κ. Ιωάννης Περιβολάρης της ΕΠΣ Εύβοιας και Γεώργιος Λιτοσελίτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Στάθης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις