Πιέζει και για τον Κροβίνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι παράγοντες του ΠΑΟΚ με φόντο τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τους Θεσσαλονικείς. Το… κενό στην επίθεση αναμένεται να καλυφθεί από την απόκτηση του Τσέχου Μίκαελ Κρμέντσικ της Κλαμπ Μπριζ, κι έτσι το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα χαφ.

Εκεί ο «εκλεκτός» είναι ένα πρόσωπο γνώριμο δεδομένου πως το όνομα Κροβίνοβιτς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ασπρόμαυρους». Ο 25χρονος χαφ ανήκει στη Μπενφίκα, αλλά φέτος αγωνίζεται στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ, έχοντας πέρσι σημαντικό ρόλο στην επάνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία με 43 ματς, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ως εκ τούτου, η απόφαση της Γουέστ Μπρομ να τον διατηρήσει και φέτος στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού, ελήφθη εύκολα, αν και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο ίδιος δεδομένου πως έχει καταγράψει 11 εμφανίσεις στην Premier League (σ.σ. μόλις πέντε ως βασικός, χωρίς γκολ και ασίστ). Σημαντική παράμετρος στην υπόθεση Κροβίνοβιτς παίζει και η αποχώρηση του συμπατριώτη του, Σλάβεν Μπίλιτς, από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, έχει κυκλώσει το όνομά του ως πρώτη επιλογή για την ενίσχυση στα χαφ και δουλεύει με φόντο το δανεισμό του από την Μπενφίκα προκειμένου να δώσει περισσότερες λύσεις στα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία.

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1995 στο Ζάγκρεμπ, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα συνδέθηκαν με την Ντιναμό μέχρι τον Αύγουστο του 2015, όταν και πήρε την απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Ρίο Άβε. Δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε στο δυναμικό της Μπενφίκα, καταγράφοντας 28 συμμετοχές προτού η ατυχία του χτυπήσει την πόρτα και ένας σοβαρός τραυματισμός τον Ιανουάριο του 2017 τον θέσει στα πιτς για αρκετό διάστημα, με τη συνέχεια να καταγράφεται στο Νησί.

Η περίπτωσή του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης για τους Θεσσαλονικείς που έχουν κάνει την επιλογή τους!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις