Ο Αλάμπα συμφώνησε με την Ρεάλ και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο

Όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του στην Ρεάλ βρίσκεται ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, τα έχει βρει σε όλα με τους «μερένγκες».

Ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί είναι ο Νταβίντ Αλάμπα, καθώς στο τέλος της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί από την πλευρά τους, προσπάθησαν να πείσουν τον Αυστριακό αμυντικό να παραμείνει στην ομάδα, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές 200.000 ευρώ.

«Είχαμε πολλές συνομιλίες. Ο στόχος ήταν πάντα η ανανέωση της συνεργασία. Υπήρχε μια τελική συνάντηση και μια πρόταση τον Οκτώβριο. Η προσφορά μας δεν έγινε δεκτή και ο πρόεδρος μας την απέσυρε. Από τότε δεν υπήρξαν περαιτέρω συνομιλίες», εξήγησε για την Μπάγερν ο Ρουμενίγκε.

Η πρόταση της Μπάγερν δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλάμπα, και σύμφωνα με την «MARCA» είναι θέμα χρόνου για τον 28χρονο αμυντικό να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι του πρόσφεραν τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν την υπογραφή του και παράλληλα να αποτρέψουν το ενδιαφέρον άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο παίκτης αποδέχθηκε την συγκεκριμένη πρόταση μιας και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ρεάλ και το μόνο που απομένει, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, είναι να μεταβεί στη Μαδρίτη για τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις