Super League 2: Ξένο δημοσίευμα τη χαρακτηρίζει «Ελληνικό δράμα»

Η Super League 2 εξακολουθεί να μην έχει αρχίσει, γεγονός που προξένησε το ενδιαφέρον ακόμη και του ξένου αθλητικού Τύπου.

Χαρακτηριστική η διόλου κολακευτική αναφορά αυστριακού  μέσου στην Super League 2, καθώς αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική κατηγορία στην Ευρώπη που δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα η αυστριακή «Wiener Zeitung», τιτλοφορεί τον άρθρο της ως «Το ελληνικό δράμα», ενώ ακόμη επικοινώνησε με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης περιγράφει την κατάσταση που βιώνει και ο ίδιος, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Δόξα Δράμας, αλλά ακόμη δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στις 8 Μαρτίου και, όπως παραδέχεται, «ήταν τόσο παλιά που οριακά το θυμάμαι ακόμη».

«Το ωμό μήνυμα είναι το εξής: “Όποιος προπονείται θα τιμωρείται”. Απίστευτο. Αυτό μας εξασθενεί. Σωματικά, ψυχολογικά. Είναι καταστροφικό για τα σώματα μας. Και όλο αυτό είναι καταστροφικό και για την ψυχή επίσης. Ζούμε σε ένα χάος», σημείωσε ο 32χρονος άσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε υψηλό επίπεδο στην καριέρα του.

Σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση των ομάδων, υπογράμμισε: «Αυτό που συμβαίνει πλέον στους συλλόγους από οικονομικής πλευράς είναι απίστευτο. Κανένα άλλο σχόλιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις