Πέταξε στα… σκουπίδια τη νίκη με τον Κισσαμικό

Δύο πολύτιμους βαθμούς «πέταξε» εντός έδρας ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα, απογοητεύοντας τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΕΑΚ για να στηρίξουν την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων». Το βολιώτικο συγκρότημα προερχόταν από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Κισσαμικού και για να είχε αξία…

…αυτή η νίκη θα έπρεπε χθες να κέρδιζε τον Αγρ. Αστέρα. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, είχε μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, καθώς χάθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ.
Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου είχαν ανούσια υπεροχή, κυκλοφορούσαν τη μπάλα, όμως δεν απείλησαν σοβαρά το τέρμα του Γιακουμή, με αποτέλεσμα ο Αγρ. Αστέρας, παρά την πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, να κρατήσει το μηδέν και να φύγει από το Βόλο με έναν πολύτιμο βαθμό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την καλά οργανωμένη άμυνα του Αγρ. Αστέρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από το τέρμα του Γιακουμή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε περισσότερο για να πετύχει το γκολ, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Νικολιά, Τσιλιγκίρη και Σκοπελίτη, όμως, το γκολ δεν ήρθε και ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της Football League.
Δεν μπόρεσε να χτίσει ένα νικηφόρο σερί και να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο για τη συνέχεια, βλέποντας χθες τον Απόλλωνα να κερδίζει και να πιάνει κορυφή, ενώ σήμερα αγωνίζονται εντός έδρας Τρίκαλα και Κέρκυρα και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν κι άλλο από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις