Με ΝΙΚΗ στην Κατερίνη όλα είναι “ανοιχτά” (pregame)

Όπως σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος έτσι και σήμερα απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για τη Νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου. Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου καλούνται να αποδείξουν την αγωνιστική ανωτερότητά τους κόντρα στην ομάδα της Πιερίας και να κατακτήσουν το πολύτιμο τρίποντο που θα τους δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι κυανόλευκοι, έχοντας δεδομένη, πλέον, την απόφαση του +2 από το ματς με τη Φαρκαδόνα, θα φτάσουν τους 17 βαθμούς και θα αναμένουν τις αποφάσεις για τους -11, ώστε με θετική κατάληξη, να εισέλθουν με αξιώσεις στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Αγωνιστικά ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Νάκα και Παπαδόπουλο, καθώς ο πρώτος δεν είναι 100% έτοιμος και ο δεύτερος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αντίθετα επιστρέφει ο Ευθύμης Κοτίτσας ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του. Στην αποστολή για την Κατερίνη συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αλεξανδρής, Βέργος, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός για την ομάδα της Πιερίας στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Να σημειώσουμε πως συνολικά ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας μετρά τέσσερις νίκες.

Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 11η θέση με 15 βαθμούς ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 21 γκολ παθητικό.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την προσέλευση των φίλων της Νίκης και η διοίκηση του Αχιλλέα να βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο του.

Διαιτητές

Ο Ιωάννης Γκουγκούδης από την ΕΠΣ Σερρών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα Αχιλλέας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Νικόλαος Τυριακίδης από την Ένωση Μακεδονίας και Αχιλλέας Αναστασιάδης από την Ένωση Σερρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις