Κακός δαίμονας του Βόλου ο Ατρόμητος

O Ατρόμητος, σημερινός αντίπαλος του Βόλου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (Πανθεσσαλικό, 17.15), αποτελεί τον κακό δαίμονα του Βόλου, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από την οποία ο Βόλος έχει υποστεί τρεις ήττες εντός έδρας σε ισάριθμα παιχνίδια, όλα πέρυσι, για την κανονική περίοδο, τα πλέι άουτ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι «κυανέρυρθοι» για το πρωτάθλημα ηττήθηκαν πέρυσι με 3-2 στις 6/10/2019, με τον Χοακίν Τόρες να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο Βόλο, όμως στη συνέχεια ο Ατρόμητος με τέρματα των Ανδρούτσου, Μανούσου και Γιακουμάκη ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 3-2.

Ένα χρόνο πριν, στις 7 Ιανουαρίου 2020, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ατρόμητο να κερδίσει με 3-0, χάρη στα τέρματα των Γούτα και Βέλιου (δύο).

Για τα πλέι άουτ στις 11/7/2020 ο Ατρόμητος έφυγε εκ νέου νικητής από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-2. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μανούσος που πέτυχε «χατ τρικ». Για τον Βόλο είχαν σκοράρει οι Κυζερίδης και Τσοκάνης.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε, πως ο Βόλος από την πλευρά του παραμένει αήττητος στο Περιστέρι, με δύο νίκες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η μία στην φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος (0-2) και μία ισοπαλία πέρυσι για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις