«Έχει πάθει οσφυαλγία από τις πολλές επικύψεις»

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ αναφέρεται στο γκολ της ισοφάρισης και τα… χώνει στον πρώην ρέφερι Κώστα Ακρίδα για τοποθέτησή του σε εκπομπή στην ΕΡΑΣΠΟΡ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έχει βγει στην εκπομπή του Παχάκη στην ΕΡΑΣΠΟΡ, αυτός ο εντιμότατος παλιός διαιτητής Ακρίδας.

Θα τον θυμούνται οι παλαιότεροι, σε μία περίεργη δωροδοκία του Λεβαδειακού, που έδιωξε από το ποδόσφαιρο τον αείμνηστο Σκλαπάνη.

Αυτός ο τύπος, ενώ δεν έχει δει καθόλου την φάση του δήθεν πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αφού η Nova δεν έκανε καμία επανάληψη και στο οποίο ο διαχειριστής του VAR Μανούχος (Αργολίδας), ούτε καν ασχολήθηκε με την φάση, ενώ σε προηγούμενη φάση που η μπάλα κτύπησε φανερά στο στήθος του Sparv, το VAR διέκοψε το παιχνίδι, γιατί κατά τον Μανούχο υπήρχε πέναλτι.

Βεβαίως, ο Μανούχος είναι γνωστός πλέον στην Λάρισα, γι αυτό άλλωστε εξαφάνισε την φάση που προηγείται της φάσεως του πέναλτι, όταν ο Crespo με τον Sznaucner δεν αφήνει τον Μπέρτο να μπει στον αγωνιστικό χώρο μπροστά στα μάτια του 4ου Τσαγκαράκη.

Εκείνο που δεν λέει ο ανεκδιήγητος Ακρίδας και δεν το αποκαλύπτει χρόνια, είναι ότι είναι ο μεγαλύτερος διαιτητοπατέρας και μάνατζερ διαφόρων διαιτητών, με πρώτους τα δύο ανήψια του, τον αλήστου μνήμης με τα περίεργα γούστα Ζωγράφο και τον Ευαγγέλου, γιό της αδελφής του, ο οποίος για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, έχει πάθει οσφυαλγία από τις πολλές επικύψεις.

Ο Ακρίδας κάθε Κυριακή επί χρόνια, τους ανταγωνιστές του Ζωγράφου και του Ευαγγέλου, τους βγάζει άχρηστους, για να προωθήσει τα ανήψια του και τους διαιτητές που μανατζάρει σε όλες τις κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις