Άδικη ισοπαλία για τους Νέους του Ολυμπιακού Β. 1-1 με ΑΕΛ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ με τον Κούσια στο 53′, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 60′ με τον Κώστα Αλαμάνη.
Έγινε…

…ένα δυνατό παιχνίδι παρουσία αρκετών θεατών στην κερκίδα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό η Λάρισα είχε δύο δοκάρια, στο 17′ με τον Μακροβασίλη και στο 26′ με τον Μπαρούτα, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε σε δύο περιπτώσεις σε προσπάθεια του Ζαρίφη στο 34′ (κεφαλιά άουτ) και με τον Αλαμάνη στο 40′, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Τσαβδάρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν καλύτερο, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στροφές μετά το γκολ που δέχθηκε και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.
Στο 52’σουτ του Κεσίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, ενώ στο επόμενο λεπτό, στο 53′, στο σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους. Ο Καραλούλης εκτέλεσε φάουλ, ο Σπηλιόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Κούσιας μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση έγραψε το 0-1.
Από το σημείο εκείνο και μετά ο Ολυμπιακός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα, ενώ στη συνέχεια έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Στο 59′ ο Αλαμάνης μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ απέτυχε να τον νικήσει, με τον Τσαβδάρη να αποκρούει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπάσαρι και ο Αλαμάνης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν την άμυνα της ΑΕΛ και στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 65′ μετά από προσπάθεια του Ζαρίφη από τα δεξιά, ο Μπέικος εξ επαφής πλάσαρε άουτ, ενώ στο 72′ σε νέα σέντρα του Ζαρίφη δεν πρόλαβε ο Αγγελής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Νέα ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» στο 78′ με τον Μπάσαρι να πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 79′ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Ο Μπέικος ελίχθηκε ωραία και με άδεια εστία σούταρε δυνατά, αντί να πλασάρει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, προς απογοήτευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού και των ανθρώπων της ομάδας.
Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κουτσόβουλος, Κακλή (Φθιώτιδας)
Κίτρινες: Μπάσαρι, Αγγελής-Μαστακούλης, Μακροβασίλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Ράπτης, Μπάσαρι, Παπαϊωάννου, Γαρυφάλλου, Χατζησταμάτης, Ζαρίφης, Κεσίδης, Αλαμάνης, Γκουγκούδης (55′ Μπέικος), Αγγελής.
ΛΑΡΙΣΑ: Τσαβδάρης, Σπύρου, Μαστακούλης, Νικολακούλης, Τσεκούρας, Μακροβασίλης (58′ Λεσάι), Καραλούλης, Βαγενάς (90′ Καραγιώργος), Ρούσας (74′ Μπόντε), Κούσιας, Μπαρούτας (80′ Παπακώστας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις