Λύτρωση με Ντιόγκο για Κέρκυρα

Σκούρα τα βρήκε η Κέρκυρα, που υποδέχτηκε τον αξιόμαχο Παναιγιάλειο, όμως με τέρμα του Ντιόγκο και την βοήθεια της τύχης, επικράτησε με 1-0 και κατάφερε να μειώσει στον πόντο από την κορυφή και τους Απόλλων και ΑΕΛ.

Η «Μαύρη Θύελλα» μπήκε να κλέψει το αποτέλεσμα και έπαιξε αρκετά έξυπνα, αμυντικά,με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, που είχαν, μεν, την κατοχή, όμως δε μπορούσαν να την αξιοποιήσουν. Μάλιστα, ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αφού αυτός είχε την μεγάλη φάση του πρώτου μέρους, αλλά ο Πέριτς σε τετ α τετ δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, οι «Φαίακες» μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένοι να πιέσουν. Αυτό είχε αποτέλεσμα μόνο για λίγα επτά, όμως, αφού έγιναν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το 60′, αλλά στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Κι εκεί που όλα έδειχαν πως η Κέρκυρα θα έχανε την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ήρθε ο Ντιόγκο για να την λυτρώσει.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός των γηπεδούχων, είδε την τύχη να του… χαμογελά, καθώς μετά από δική του εκτέλεση φάουλ. η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και ξεγέλασε τον Πίτκα, καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του. Και όσο κι αν πίεσε στην συνέχεια ο Παναιγιάλειος, δε κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, με την Κέρκυρα να κρατάει το «τρίποντο», τρίτο στην σειρά και μπαίνει για τα καλά και πάλι στην μάχη του πρωταθλήματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Καρντόσο (58′ Καμπάνταης), Κρητικός, Κόντος (58′ Φάμπιο), Ζορμπάς, Ντουαλά, Σουάνης (88′ Μακρίδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Κολόκας (85′ Γκούφας), Κρισμάρεβιτς (85′ Λινάρδος), Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Μίλιτς, Σκαρτσίλας (69′ Σταμογιάννος), Πέριτς.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις