Ριζογιάννης: «Ας ξεκινήσουμε και ας παίζουμε ανά δύο μέρες»

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 στα Τρίκαλα  «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε ο έμπειρος χαφ των Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιόμορφη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Σούπερ Λιγκ 2:

«Ανυπομονούμε για το πότε θα παίξουμε. Έχει κουράσει όλο αυτό και συνέχεια λέμε τα ίδια πράγματα. Έχουμε βαρεθεί να κάνουμε μόνο προπονήσεις. Υπομονή μέχρι να πάρουμε το πράσινο φως. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο και όποτε μας πουν να παίξουμε θα είμαστε έτοιμοι».

Ο Παντελής Ριζογιάννης αναφέρθηκε στα μέτρα προστασίας που παίρνει η ομάδα των Τρικάλων: «Εμείς κάθε εβδομάδα κάνουμε τα μοριακά τεστ, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία της μη αγωνιστικής δράσης τόσων μηνών είπε: «Είναι κάτι που δεν το έχω ζήσει ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές να είμαστε εκτός δράσης για οχτώ, εννιά μήνες τώρα. Ειδικά η SL2 δεν ξεκίνησε στην ώρα της γιατί υπήρξε καθυστέρηση όσον αφορά αρχικά το αν θα γίνουν δύο όμιλοι ή ένας καθώς και μια σειρά άλλων πραγμάτων. Έτσι έχουμε φτάσει σε μία κατάσταση όπου πλήττονται όλες οι ομάδες καθώς και οι επιχειρηματίες που βάζουν τα λεφτά τους».

Από την στιγμή που ξεκίνησε και η ….Ανδόρρα ο αρχηγός των Τρικάλων είπε: «Μόνο εμείς δεν παίζουμε  αλλά όλοι βλέπουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μακάρι να έρθει και το εμβόλιο όσο πιο γρήγορα γίνεται και να βγούμε απ’ όλο αυτό».

Ο Έλληνας χαφ ακόμη επισήμανε ότι δεν το απασχολεί το γεγονός ότι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα χρειαστούν να γίνονται δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Μακάρι να ξεκινήσει και ας παίζουμε κάθε δύο μέρες! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι επιβαρυμένο και με αποχή ενός χρόνου θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός ρυθμού».

Ο Ριζογιάννης αναφέρθηκε και στην οικονομική συνέπεια της διοίκησης απέναντι στους παίκτες παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει: «Δόξα τον θεό είμαστε καλά. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κ. Αϊβάζογλου όπως και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες έχουν πάθει οικονομικές ζημιές αλλά απέναντι μας είναι απολύτως συνεπής».

 

Απόδοση: Sportrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις