«Ευελπιστούμε να κερδίσουμε τον Βόλο»

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (Πέμπτη 7/1) τον Βόλο και ο Άκη Μάντζιος, μίλησε για την  αναμέτρηση της ομάδας του και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

 

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τη Λαμία: «Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας στον κακό αγωνιστικό χώρο βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 2-0. Αυτό έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο μας. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με κάποιες φάσεις, δεν το καταφέραμε όμως. Αλλά πιστεύω ο μεγάλος παράγοντας που ήρθε η ήττα μας ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι αυτό με τη Λαμία: «Το ματς στράβωσε με το καλημέρα. Υπάρχουν πράγματα που κρατάμε, τα αναλύσαμε και τα μεταφέρουμε στους παίκτες μας. Το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν δεν έχουμε περιθώριο να ασχολούμαστε, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Σε 40 ημέρες έχουμε 13 παιχνίδια, ένα ανά τρεις ημέρες, οπότε κοιτάμε μόνο μπροστά».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Μια πολύ καλή ομάδα, ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και θα κερδίσουμε. Αναλύσαμε τον αντίπαλο και ευελπιστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αρης για να κερδίσει: «Τα στοιχεία που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου. Να έχουμε πειθαρχία, πλάνο, διάθεση, πάθος. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Για τον Βόλο και πως τον περιμένει μετά τις προσθήκες και την αποχώρηση του Ουάρντα: «Είναι καλή ομάδα, ενισχύθηκε. Αύριο θα φανεί πως είναι χωρίς τον Ουάρντα. Ήταν βαρόμετρο γι’ αυτούς και πόνταρα πολλά πάνω σε αυτόν».

Για το αν ο Γενάρης κρίνει σε μεγάλο βαθμό το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Σχεδόν με το τέλος του μήνα το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Υπάρχουν ματς και για το κύπελλο. Είναι κομβικός μήνας. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι περνάει».

Για τις μεταγραφές: «Ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό, το χειρίζεται η διοίκηση. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και τον επόμενο αντίπαλο».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τις απουσίες των Σούντγκρεν και Κάτσε: «Όχι, δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Περισσότερο έχουμε την κούραση από τον κακό αγωνιστικό χώρο και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι και δεν είναι δικαιολογία και δεν είναι μόνο το παιχνίδι της Λαμίας. Πολλά γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και όταν θέλουμε να εξελίξουμε το πρωτάθλημά μας και να το βελτιώσουμε είναι απαγορευτικό να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Και είναι αρκετά γήπεδα που δεν βοηθούν σε αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις