Βελιτζέλος: «Νίκη που μας δίνει ηρεμία»

«Μεγάλη» χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Κώστας Βελιτζέλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον για τη δυναμική του αντιπάλου και δεύτερον για την ψυχολογία της ομάδας του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου:

aivazoglou-782-100

«Μεγάλη νίκη για μας καθώς έρχεται σε μία περίοδο που έχουμε να δώσουμε τρία σημαντικά παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Και σήμερα έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Είναι μία μεγάλη νίκη γιατί μας δίνει ηρεμία και γιατί ο αντίπαλος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Για εμάς προέχει να τελειώσει ο πρώτος γύρος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας που θα κρίνει πολλά για μας για τη συνέχεια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί κατάλαβαν τη δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού και παρά το λάθος του πρώτου λεπτού αντέδρασαν σωστά και καταφέραμε να κερδίσουμε σχετικά εύκολα.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο συνάδελφο».

Για την αισθητή βελτίωση της εικόνας:

«Δουλεύουμε σε πολλά πράγματα και για να φανούν όλα αυτά, επειδή έχει να κάνει και με τον ψυχολογικό τομέα, έπρεπε να έρθουν και κάποια αποτελέσματα ακόμη και με τύχη. Εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια δεν την προκαλέσαμε την τύχη ώστε να τη γυρίσουμε με το μέρος μας. Αυτά που βλέπουμε στις προπονήσεις είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση από αυτά που βλέπουμε στα παιχνίδια και σ’ αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Σήμερα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο καταφέραμε και βγάλαμε πολλά πράγματα που έχουμε δουλέψει. Εκτός του πρώτου ημιχρόνου με τον Θεσπρωτό, που ήταν και ειδικών συνθηκών, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις