Παραμένει στην εξάδα ο Βόλος

Μετά την ήττα με 2-0 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» ο Βόλος παρέμεινε στους 19 βαθμούς, ωστόσο, παρέμεινε στην πρώτη εξάδα της κατάταξης (6ος).
Για πρώτη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει εκτός έδρας, με τον Άρη να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και να παίρνει δίκαια τη νίκη.
Ντεμπούτο με τους «κυανέρυθρους» έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο (το πρώτο). Ο Ισπανός έδειξε πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της νέας του ομάδας.
Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ παρότι έδειξαν διάθεση και αγωνιστικότητα στο παιχνίδι τους, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους στο πρώτο ημίχρονο και να γίνονται απειλητικοί για το τέρμα του Μπουσέ. Επιθετικά ήταν ακίνδυνοι, καθώς δεν μπόρεσαν να έχουν κάποια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, έχοντας μόλις μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος.
Ο Άρης βρήκε αρκετές φορές κενούς χώρους, τους οποίους και προσπάθησε να τους εκμεταλλευτεί, με τους ταχύτατους ποδοσφαιριστές που διαθέτει και κατάφερε να σκοράρει με τον Σάσα στο 18’
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άνχελ Λόπεθ προχώρησε σε μια αλλαγή. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι πέρασε ο Ρενάτο Σάντος, στη θέση του Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος ήταν δραστήριος, κινητικός και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι.
Ο Βόλος συνέχισε να παίζει ψηλά κι αυτό τον έκανε ευάλωτο αμυντικά. Αποτέλεσμα ο Άρης να βγαίνει με αξιώσεις στην κόντρα και να δημιουργεί ευκαιρίες.
Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι παίκτες του Βόλου ανέβασαν ψηλά τις γραμμές, κέρδιζαν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν να βρουν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ. Είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, με τον Σάντος να βοηθά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Από την πλευρά του ο Άρης φρόντισε να προσέχει τα μετόπισθεν και να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις.
Οι «κίτρινοι» έφτασαν στο 2-0 στο 81’ με τον Μπετγόγλιο και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Πλέον, ο Βόλος βλέπει μπροστά το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10/1 στις 15.00. Από τη δύσκολη αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα απουσιάσει ο Ζαν Μπαριέντος ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Ροντρίγκο Κολόμπο, ο οποίος συμπλήρωσε και αυτός κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις