Άναψαν το πράσινο φως στη Σούπερ Λιγκ 2 οι λοιμωξιολόγοι – 16 Ιανουαρίου η σέντρα

Το πράσινο φως για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 άναψαν οι λοιμωξιολόγοι που συνεδρίασαν σήμερα το μεσημέρι.

Στη σημερινή συνεδρίαση έλαβε μέρος ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι κ.κ. Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ), Μπουτσικάρης (πρόεδρος Σούπερ Λιγκ), Μπαντής (πρόεδρος ΠΣΑΠ) και Μαυρωτάς (γενικός γραμματέας Αθλητισμού).

Η Διοργανώτρια στην τοποθέτησή της ζήτησε να εκκινήσει άμεσα η Σούπερ Λιγκ 2 καθώς δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Τους επισήμανε ότι όλες οι ομάδες τηρούν κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παράλληλα, ανέφερε ότι στα 1.300 τεστ των ομάδων, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα θετικό κρούσμα. Αναφορικά για την Φούτμπολ Λιγκ ζήτησε να δοθεί το ΟΚ και να επιστρέψουν οι ΠΑΕ στις ομαδικές προπονήσεις. Μάλιστα ο κ. Γραμμένος είπε στην τηλεδιάσκεψη ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η Σούπερ Λιγκ 2 λόγω του Euro καθώς δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες.

Τέλος, άπαντες αναμένουν τις απαντήσεις-αποφάσεις της Επιτροπής για την επιστροφή των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ στις προπονήσεις.