Λεουτσάκος: «Τελειώνει και η συμφωνία με την ΕΡΤ»

Ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, μίλησε στο Grandsport.gr.

Για την επανέναρξη, τόνισε: «Μετά από κόπους, μας δώσανε το «οκ», δύσκολα αλλά τα καταφέραμε. Είναι μία δικαίωση για τις ομάδες, έπρεπε να ξεκινήσουν, πέντε μήνες απραξίας, προετοιμαστήκαμε με το υγειονομικό πρωτόκολλο, συγχαρητήρια στους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, που το τήρησαν με ευλάβεια, κάνανε πάνω από 1300 τεστ, και κύλησαν όλα ομαλά με τα κρούσματα και η πολιτική ηγεσία και η αθλητική, μας έδωσαν το «οκ» για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό, τον Γενικό Γραμματέα, τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, την Super League, την ΕΠΟ, που ήταν δίπλα μας σε όλα αυτή την προσπάθεια και καταφέραμε να ξεκινήσουμε».

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Το πρόγραμμα θα γίνει κανονικά, 22 αγωνιστικές, πέντε μονά παιχνίδια play out και play off. Ξεκινάει 16 Ιανουαρίου και μέχρι 19 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και στη συνέχεια θα γίνουν τα play out και play off».

Όσο αναφορά τώρα τα τηλεοπτικά δικαιώματα, προανήγγειλε τη συμφωνία με την ΕΡΤ, λέγοντας: «Είμαστε προ των πυλών σε συμφωνία με την ΕΡΤ, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις