Παίρνει Λουφάκη δανεικό από την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Χερνάν Ερέρα αναμένεται στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα από την Αργεντινή για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” να προχωρά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν δανεικό ποδοσφαιριστή από την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ΠΑΕ. Αυτός, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Λουφάκης (αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ), ο οποίος ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και αποκτήθηκε πριν από ένα χρόνο από την ΑΕΛ από τον Απόλλωνα Πόντου. Με την Καλαμαριά είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ με την ΑΕΛ αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια του περσινού πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Όλα ως αλλαγή στα πλέι άουτ, με Παναιτωλικό, Λαμία και Ξάνθη.
Φέτος δεν έχει αγωνιστεί με τους «βυσσινί», ωστόσο, προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους που θέτει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις