Με απουσίες ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το πρωτάθλημα για τον Βόλο συνεχίζεται αύριο Κυριακή στην Τούμπα, όπου οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και για τον Βόλο είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς.
Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι Ζαν Μπαριέντος και Ροντρίγκο Κολόμπο έχουν συμπληρώσει κάρτες και έχουν δηλωθεί να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται οι Τάσος Τσοκάνης και Τάσος Κρητικός, οι οποίοι θα μείνουν εκτός αποστολής.
Όσον αφορά τον Σέρτζιο Τέκιο, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς ο γιατρός της ομάδας έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Ισπανού αμυντικού. Θυμίζουμε, πως ο Τέκιο έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς σ’ εκείνο το ματς είχε τραυματιστεί.
Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όπως είναι φυσικό και με βάση τα παραπάνω, η ενδεκάδα του Βόλου αναμένεται να έχει ορισμένες αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ρενάτο Σάντος να ξεκινά ως βασικός, ενώ με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ζαν Μπαριέντος, ίσως στο βασικό σχήμα ξεκινήσει ο Γιάννης Κιάκος.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις