Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Μεντόσα

Ο 28χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Στίβεν Μεντόσα βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες που ταυτίζονται και με ένα γαλλικό δημοσίευμα.
Αρχικά, παρατίθεται το απόσπασμα της ιστοσελίδας le11amienois.fr, η οποία ειδικεύεται στην επικαιρότητα της Αμιάν.

«Ο Στίβεν Μεντόσα έχει αρκετούς μνηστήρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός, του οποίου ο γενικός διευθυντής είναι ο Γάλλος Πιερ Ντρεοσί.

Ο Ντρεοσί ενδιαφέρεται για το Νο 20 της Αμιάν, για τον οποίο θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, ώστε να μην πληρώσει κάποιο ποσό για την μετακίνησή του».

Ο Μεντόσα έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο γαλλικός σύλλογος, επομένως έχει τη δυνατότητα να υπογράψει από τώρα σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Το προφίλ του Στίβεν Μεντόσα
Ο Τζον Στίβεν Μεντόσα Βαλένσια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην πόλη Παλμίρα της Κολομβίας πριν από 28 χρόνια (27 Ιουνίου 1992).

Άρχισε την επαγγελματική του πορεία στην Ενβιγάδο το 2010, ώσπου το 2013, αφού προηγήθηκαν δύο δανεισμοί σε Αμέρικα Κάλι και Κούκουτα Ντεπορτίβο, μεταπήδησε στην Ντεπορτίβο Κάλι.

Το 2014 πέρασε για λίγο από την ινδική Τσεναϊγίν, ενώ το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του με τη μεταγραφή στην Κορίνθιανς.

Δε στέριωσε, πάντως, αφού δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Τσεναϊγίν, Νιου Γιορκ Σίτι και Μπαΐα, προτού υπογράψει συμβόλαιο με την Αμιάν το 2018.

Έχει δηλαδή αγωνιστεί σε τέσσερις ηπείρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετρά συνολικά 14 διεθνείς συμμετοχές (7 με την Κ17, 5 με την Κ20, 2 με την Ανδρών).

Την εφετινή σεζόν έχει βάλει 4 γκολ σε 11 συμμετοχές στη Ligue 2 με τη φανέλα της Αμιάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις