Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Β. (photo)

Μοιράσου το άρθρο

Καθημερινά οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου βάζουν και από ένα λιθαράκι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Οι εργασίες συνεχίζονται και πλέον διαμορφώνεται ο χώρος πάρκινγκ, τον οποίο θα χρησιμοποιούν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Έχουν μπει οι μπουλντόζες (φώτο), προκειμένου να στρωθεί ο χώρος, για να γίνει στη συνέχεια η κατασκευή του οδοστρώματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού κέντρου, όσο και στο κτίριο, στο οποίο διαμορφώνονται οι χώροι (γυμναστήριο, γραφεία προπονητών, αίθουσα προβολής βίντεο, σάουνα-μασάζ).

Σύντομα θα κατασκευαστούν και τα άλλα δύο γήπεδα, με φυσικό χλοοτάπητα, ενώ το γήπεδο που κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στη συντήρηση του χόρτου.

Όταν οι εργασίες θα ολοκληρωθούν, θα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο έργο, πάνω στο οποίο επένδυσε η διοίκηση, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξασφάλισε και το γήπεδο της Χλόης, στο οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον χλοοτάπητα, προκειμένου και αυτός ο χώρος να αποτελέσει έξτρα προπονητήριο για τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις