Του στέρησε την κορυφή

Η Λαμία πήρε ισοπαλία στα Τρίκαλα (1-1) και δεν άφησε τον ΑΟΤ να βρεθεί στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας.

Το στραβοπάτημα της ΑΕΛ την Παρασκευή έδινε την ευκαιρία στα Τρίκαλα να βρεθούν για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Λαμία αποδείχθηκε εκτός από την θεωρία και στην πράξη δύσκολος αντίπαλος και έφυγε με τον βαθμό (1-1) από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παρουσιάστηκε στο γήπεδο με σωστή τακτική, έκανε ελάχιστα λάθη και άφησε λίγες φορές τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να απειλήσουν την εστία του Ρίζου. Ο τελευταίος, βέβαια, εξελίχθηκε σε… ήρωα με την απόκρουση πέναλτι του Κουσκουνά λίγο πριν το φινάλε.

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν πως να βγουν σωστά στις αντεπιθέσεις και έτσι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ σε ένα από τα ελάχιστα σουτ που έκαναν στο ματς. Ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ για την Λαμία στο 21ο λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Ζώνα, αλλά δεν κράτησαν το προβάδισμα και ο Δουκάκης έφερε το ματς στα ίσα στο 42ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αναμέτρηση κινήθηκε σε ρηχά νερά στο μεγαλύτερο διάστημα, με τη φιλοξενούμενη να συνεχίζει να έχει σωστές αντιδράσεις στην αμυντική της γραμμή και τα Τρίκαλα να μην μπορούν να βρουν λύσεις για να φτάσουν στην τελική προσπάθεια. Στο 88ο λεπτό ο Στεφάνοβιτς τσίμπησε με ωραίο τρόπο την μπάλα στην περιοχή και δέχθηκε το μαρκάρισμα του Κοντέων με το χέρι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κουσκουνάς νικήθηκε από τον Ρίζο που έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα στην εκτέλεση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΣΚΟΡΕΡ: 42′ Δουκάκης – 21′ Καραγιάννης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης (90′ Κωνσταντινίδης), Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (90′ Νιάρος), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ (73′ Μακρίδης).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Τόσκας (71′ Ν’ Γκουέμ), Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Καραγιάννης, Ζουλιώτης, Πίντο, Λεάντρο, Καραλής (61′ Νατσιόπουλος), Τζόκιτς (90′ Τσόπελας).

ΔIAITHTHΣ: Παναγιωτόπουλος (Αι/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Καραλής (Ηπείρου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις