Mε νέα πρόσωπα κόντρα στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Νίκη και μόνο νίκη θέλει στο μεσημεριανό (15:00) ματς με τον Βόλο ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υποδέχεται στην Τούμπα τους Θεσσαλούς για τη 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, σ’ έναν αγώνα δίχως αύριο.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει αναστάτωση στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Χθες, οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και «έκραξαν» τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία για τις κάκιστες εμφανίσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη μέσα στο 2021, με τις μνήμες από το κάζο στο Περιστέρι να είναι ακόμα νωπές. Οι ασπρόμαυροι έχουν χάσει την επαφή τους με την κορυφή και τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκονται στο -13 με ένα ματς λιγότερο. Οπότε, η νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν κι αυτοί να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς προέρχονται από την ήττα από τον Άρη στο «Βικελίδης». Μετά από 15 αγώνες, η ομάδα του Λόπεθ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γκαρσία, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιαννούλη και Μιχαηλίδη, ενώ εκτός αποστολής άφησε τον φευγάτο Τσόλακ, καθώς και τους Ρέι, Μιχάι, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Βρακά, Τσιγγάρα και Κούτσια.

Πιθανότατα, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα βρεθεί κάτω από την ασπρόμαυρη εστία, με τους Λύρατζη, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια στην άμυνα. Αουγκούστο και Σβαμπ θα πάρουν θέση στα χαφ, με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Ουάρντα να βρίσκονται πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Εσίτι, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις