Μπέος: Ποτέ δεν είπα για εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ

Μοιράσου το άρθρο

Για διαστρέβλωση της δήλωσης πώς έχει πρόταση ν’ ασχοληθεί με ομάδα που διεκδικεί τίτλους έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος. Τόνισε ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στον ΠΑΟΚ, όπως ερμηνεύτηκε από κάποιους.

Σε διευκρίνιση σχετικά με δήλωση που έκανε νωρίτερα προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Βόλου σημείωσε ότι τα λεγόμενά του περί προτάσεων ν’ ασχοληθεί με ομάδες που διεκδικούν τίτλους παρερμηνεύτηκαν και κακώς συνδέθηκαν με τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας.

Άλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις