Θέμα Καραμανλή στον Ολυμπιακό Βόλου

Θέμα στον Ολυμπιακό Βόλου έχει προκύψει με τον Δημήτρη Καραμανλή. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είχε γίνει αλλαγή στο ημίωρο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 15 Νοεμβρίου και έκτοτε έμεινε εκτός αποστολής στα παιχνίδια με Απόλλωνα, Πανελευσινιακό και Κισσαμικό, ενώ αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου…

…με τον Πανθρακικό.
Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Αγρ. Αστέρα προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Καραμανλής ήταν και πάλι εκτός αποστολής, τη στιγμή που απουσίαζε τόσο ο τιμωρημένος Αρβανίτης, όσο και ο τραυματίας Νικολόπουλος. Μάλιστα, στον πάγκο δεν υπήρχε κάποιος άλλο καθαρόαιμος στόπερ, ενώ κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Ντάσιο αγωνίστηκε ο Νάστος.
Ο ίδιος ο Καραμανλής ζήτησε από τον Σούλη Παπαδόπουλο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς θεωρεί πως είναι ξένο σώμα στην ομάδα και ο προπονητής δεν τον υπολογίζει. Αναμένεται, πλέον, η αντίδραση της διοίκησης, ενώ το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει συνάντηση των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τον Έλληνα αμυντικό για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα που έχει προκύψει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις