Ο άνθρωπος που… νίκησε τον θάνατο και την Λιντς

Η Κρόουλι πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στην Λιντς για το Κύπελλο Αγγλίας (3-0) και ο Νικ Τσαρούλα πέτυχε το τρίτο γκολ του αγώνα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής όμως έχει μια συγκινητική ιστορία, όταν το 2017 έζησε από θαύμα, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα.

Τον Ιούλιο του 2017 έξω από το προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, ένα όχημα έπεσε πάνω στον παίκτη και έμεινε εκτός γηπέδων για δέκα μήνες. Ο Τσαρούλα μετά τον αγώνα της Κρόουλι, δάκρυσε μιλώντας για το ατύχημα.

«Συγκρούστηκα με όχημα που ήταν τρεις φορές πιο ογκώδες από το δικό μου… Ο γιατρός είχε πει ότι αν δεν φορούσα ζώνη σίγουρα θα είχα πεθάνει…

Η ζώνη προκάλεσε ένα σημαντικό πρόβλημα στο στομάχι μου, αλλά έζησα. Δεν είχα ταχύτητα γιατί ήμουν σε κυκλική και με χτύπησαν…

Για 10 μήνες όλοι προσπαθούσαν να βρουν πως θα κατάφερνα να ξεπεράσω τους πόνους και δεν μπορούσαν. Είχα μείνει παντελώς εκτός ποδοσφαίρου».

Δεν σταμάτησε εκεί η ατυχία του και όταν σταδιακά επέστρεφε στην καθημερινότητά του, μολύνθηκε από μια δερματική ασθένεια.

«Αν δεν πήγαινα αμέσως στο νοσοκομείο να μου δώσουν αντιβιοτικά, τότε θα γινόταν μαύρο το πόδι μου και τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου καλά… Και κάπου εκεί η Τότεναμ αποφάσισε ότι δεν ήθελε να με κρατήσει στις ακαδημίες της και μου έλυσε το συμβόλαιο… »

Ο Νικ Τσαρούλα είχε απογοητευτεί με όλα όσα συνέβησαν και σκέφτηκε να σταματήσει μια και καλή τη μπάλα.

Ωστόσο, το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ και όπως ανέφερε ερωτεύτηκε ξανά το ποδόσφαιρο. Τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου φόρεσε την φανέλα της Κρόουλι και πριν από λίγες ημέρες σκόραρε το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις