Παράθυρο να ολοκληρωθεί η SL2 χωρίς τα πλέι οφ αν δεν επαρκούν οι ημερομηνίες

Την Τρίτη (12/1) πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στη SL2, στο οποίο εγκρίθηκε το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και μάλιστα αποφασίστηκε να έχει το δικαίωμα το ΔΣ της Λίγκας να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με το πέρας της 22ης αγωνιστικής, αν κρίνει ότι δεν επαρκούν οι ημερομηνίες για να διεξαχθούν τα πλέι οφ.

Επίσης αποφασίστηκε ότι όσοι αγώνες αναβάλλονται για Covid θα προγραμματίζονται στην πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη, ενώ γνωστοποιήθηκε και το αναλυτικό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής, το οποίο περιλαμβάνει δύο μεταδόσεις από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2: “Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη  συνεδρίασή του:

Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης: Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.

Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του”.