ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αποδείξεων και απαντήσεων

Δυνατή μάχη δίνουν απόψε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα (19.30), στο εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται 10 βαθμούς μπροστά από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος, αλλά μια ήττα ίσως δώσει νέο ενδιαφέρον. Εξάλλου, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε λίγες μέρες ξανά, για το ματς του δευτέρου γύρου στο Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε νέο ξεκίνημα με τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά την έναρξη της σεζόν, και ακόμα ψάχνει τη σταθερότητα στην απόδοσή του. Όμως τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα μια ξεχωριστή σημασία και οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ζήσει πολλά τέτοια ντέρμπι ως παίκτης και τώρα ως προπονητής περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του είναι να βγάλουν το πάθος που απαιτείται για να μπορέσουν να δώσουν τέλος στο αήττητο σερί του αντιπάλου μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Τούμπα ως πρώτος και αήττητος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την εμπειρία των ιδιαιτεροτήτων του ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα βρίσκουν πάντα τον τρόπο, παρά τις απουσίες ή τις δυσκολίες, να παίρνουν τη νίκη στα παιχνίδια τους, εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα του ρόστερ τους.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει και να πάρει τη νίκη που θα θέσει τον αντίπαλο οριστικά εκτός τίτλου, αλλά και να διευρύνει το αήττητο σερί του μακριά από το Φάληρο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός μετρά 30 παιχνίδια χωρίς ήττα και έχει ως στόχο να καταρρίψει το ρεκόρ των 34 ματς του Μίτσελ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις