Δεν θέλει… συγκάτοικο ο Άρης

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θέλει να παραμείνει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ύστερα από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο «κίτρινο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν πως το έργο τους δεν είναι εύκολο, όπως και το γεγονός πως έχουν μία μοναδική ευκαιρία να ξεφύγουν και άλλο από την αποψινή τους αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με σχήμα 4-3-3 κόντρα στην «Ένωση», με τον Μπερτόλιο να είναι ξανά εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπουσέ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ροζ και Σάκιτς.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τζέγκο, Σάσα, Ματίγια. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Μπρούνο Γκάμα, Σίλβα και στην κορυφή ο Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Μαντσίνι, Κάτσε, Δεληζήσης, Ιωάννου και Μπαγκαλιάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις