«Τεστ» για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τις νίκες επί του Παναιτωλικού και της Λαμίας, όμως σήμερα το έργο τους είναι σαφώς δυσκολότερο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποδείξει τη φετινή σεζόν πως είναι «σκληρό καρύδι» και οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φύγουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα από τον «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» με το «τρίποντο» θα καταφέρει να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Άρη), μειώνοντας σημαντικά τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (μετά το 1-1 στην Τούμπα).

Ο Χιμένεθ, τώρα, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, αλλά θα αλλάξει κάποια πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Λόπες.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ως Σιμόες, με εσωτερικούς μέσους τους Γαλανόπουλο και Σάκχοφ.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Γκαρσία, Μάνταλος και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Θεοχάρης, Λάτσι, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

Εκτός έμειναν ο Μάριο Μιτάι που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος επίσης γυμνάστηκε ατομικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις