Βαρύ πρόγραμμα περιμένει τον Βόλο

Ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα καλείται να βγάλει με επιτυχία ο Βόλος το προσεχές διάστημα. Από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου (μέσα σε 21 ημέρες), οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν συνολικά επτά παιχνίδια, πέντε για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος.
Από αυτά τα ματς τα τέσσερα είναι στο Πανθεσσαλικό στάδιο και τα τρία εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, την προσεχή Κυριακή 17/1 η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος, μετά τις δύο σερί ήττες από Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ακολουθεί την Τετάρτη 20/1 η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, επίσης στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στη συνέχεια την Κυριακή 24/1 ο Βόλος θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».
Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος (εμβόλιμη Τετάρτη 27/1), οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό, ενώ τρεις μέρες αργότερα, Σάββατο 30/1 στο Αλκαζάρ ο Βόλος θα παίξει με την ΑΕΛ.
Θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός αγώνας με τον ΟΦΗ το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία) και ο «Γολγοθάς» ολοκληρώνεται με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 7/2 στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις