Εξαργυρώνει το «διπλό» στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

Νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται (21:30 Novasports1) την Βιλερμπάν για την 20η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Άαρον Χάρισον ξανά στην δωδεκάδα και πιθανότατα και τον Χασάν Μάρτιν παρά τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θέλουν να διευρύνουν το ρεκόρ τους στο 11-8, για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η νίκη στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι, αλλά και να αρχίσουν σιγά-σιγά να εκμεταλλεύονται και την έδρα τους. Στο ΣΕΦ άλλωστε, μετρούν 5 ήττες και 4 νίκες, οπότε το ζητούμενο είναι να ισορροπήσει αυτό το ρεκόρ στην πρώτη από τις τρεις συνολικά διπλές αγωνιστικές του Ιανουαρίου για την ομάδα.

Εκτός μάχης είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ η Βιλερμπάν, που προέρχεται από ήττα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχει μόλις μία νίκη σε εννέα εκτός έδρας αναμετρήσεις φέτος, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νουά, Λακόμπ και Χάουαρντ. Πρόκειται για μία αθλητική ομάδα που έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα (71,4 πόντους μέσο όρο εκτός έδρας) και στηρίζεται πολύ στον θηριώδη σέντερ, Μουσταφά Φαλ. Είναι στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 5-13 και ο Ολυμπιακός αν είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν θα αντιμετωπίσει λογικά πρόβλημα.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Πιότρ Παστούσιακ και Σεμπαστιέν Κλιβάζ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις