Βόλος: Η αξιοποίηση της έδρας θα τον φέρει στην εξάδα

Ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρηση με τη Λαμία αναμένονται σημαντικές επιστροφές στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, επιστρέφουν οι Ροντρίγκο Κολόμπο και Ζαν Μπαριέντος, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω τιμωρίας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή μετά από αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα οι Σέρτζιο Τέκιο και Τάσος Τσοκάνης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό.

Στο Πανθεσσαλικό οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ έχουν αρκετές απώλειες βαθμών. Δεν στεκόμαστε τόσο στην ήττα από τον Άρη την 2η αγωνιστική με 0-1 και στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (0-0) την επόμενη αγωνιστική, αλλά στην ήττα από τον ΟΦΗ με 4-1 και τις ισοπαλίες με ΑΕΛ (1-1) και Παναιτωλικό (0-0).

Ο Βόλος έχει να επιδείξει μόλις δύο νίκες εντός έδρας, με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, στο πρώτο παιχνίδι του Ουάρντα με την «κυανέρυθρη» φανέλα και στο αποχαιρετιστήριο του Αιγύπτιου επιθετικού με τον Βόλο, πριν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Η αξιοποίηση της έδρας στα εναπομείναντα παιχνίδια του δευτέρου γύρου θα πρέπει να είναι κύριο μέλημα του Βόλου, όταν μάλιστα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την είσοδο στην εξάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος αντίπαλος του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, καθώς είχε κοουτσάρει την ΑΕΛ στις 31/10, με τους «βυσσινί» να φεύγουν από τον Βόλο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις