Κούγιας: «Εμβολιάστηκα γιατί είμαι συνήγορος οίκου φροντίδας ηλικιωμένων» – Τι απαντά ο συντάκτης της Εφ.Συν

Μοιράσου το άρθρο

O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έστειλε απάντηση στο σχόλιο με τίτλο «Εμβόλια Αρίστων» που δημοσιεύτηκε στη στήλη «Παρασκήνια» της «Εφ.Συν.» την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021. Δημοσιεύουμε την απάντηση και την ανταπάντηση του συντάκτη μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσιοποιήθηκε από το site της Εφημερίδας των Συντακτών μια ψευδής είδηση που θέλω να πιστεύω ότι μάλλον οφείλεται σε κακή πληροφόρηση από ένα δημοσιογράφο, ο οποίος παρακολουθεί τη δίκη με τους κατηγορούμενους για την ανθρωποκτονία του αείμνηστου Μένη Κουμανταρέα, στην οποία είμαι δικηγόρος υπερασπίσεως του ενός εξ αυτών.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και δεν έχει καμία σχέση με το νοσοκομείο «Υγεία».

Η αλήθεια είναι ότι είμαι συνήγορος του βραβευμένου πανευρωπαϊκά οίκου φροντίδας ηλικιωμένων με την επωνυμία «Ρόδι» και λόγω της τακτικής παρουσίας μου στα γραφεία της συγκεκριμένης επιχειρήσεως που είναι σχεδόν δίπλα στο «Υγεία», στη λεωφόρο Καποδιστρίου στο Μαρούσι, με απόφαση των λοιμωξιολόγων που εμβολίασαν το προσωπικό και τους φροντιζόμενους υπερήλικες της μονάδος, δόθηκε εντολή να εμβολιαστώ και εγώ.

Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτή την επώνυμη και υπεύθυνη τοποθέτησή μου οι υπεύθυνοι του site της Εφημερίδας των Συντακτών θα διορθώσουν τα όσα αναφέρουν και θα ανακαλέσουν και στην τάξη αυτούς που τους πληροφόρησαν ψευδώς.

Αθήνα, 15/01/2021

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας

Η απάντηση του συντάκτη της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Xαίρομαι που ο κ. Κούγιας επιβεβαιώνει ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού χωρίς να είναι υγειονομικός και χωρίς να έχει φτάσει 85 χρόνων. Χαίρομαι επίσης που διευκρινίζει ότι δεν εμβολιάστηκε στο Υγεία, αλλά «σχεδόν δίπλα στο Υγεία».

Τα ερωτήματα απευθύνονται προς τις αρμόδιες αρχές: Παραβιάστηκε η προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών; Ποιοι ελέγχουν τις λίστες των εμβολιασμών; Τι απαντάει το υπουργείο Υγείας;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις