To ημερολόγιο του Ρήγα Φεραίου για το 2021

Ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το 2021 με φωτογραφίες της τωρινής ομάδας, των παιδιών της ακαδημίας του, αλλά και αρκετές από το παρελθόν που αναδεικνύουν την μεγάλη του ιστορία εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ευχαριστεί θερμά τους 190 χορηγούς του φετινού ημερολογίου, διότι σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνουν και βιώνει μαζί τους όλη η κοινωνία, λόγω της πανδημίας του Covid-19, μας στηρίζουν και πιστεύουν στην προσπάθεια μας.

Κυκλοφόρησε και μπορείτε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο της αγαπημένης μας ομάδας για το 2021. Οι σελίδες του ημερολογίου φιλοξενούν και προβάλλουν την αγωνιστική ομάδα, τα τμήματα των ακαδημιών, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την πλούσια ιστορία του συλλόγου μας.

Η διοίκηση, καλεί τα μέλη και τους φίλους του Ρήγα, να στηρίξουν και αυτή την δράση, ώστε να συνεχίσει να επιτελεί τον ρόλο που θα αρμόζει στο όνομα και στην ιστορία της ομάδας μας. Η συμβολή του καθενός και την φετινή περίοδο κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική και απ’ αυτή αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε. Τα έσοδα των χορηγιών και της πώλησης των ημερολογίων θα διατεθούν για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του συλλόγου.

Τέλος, η τιμή πώλησης του ημερολογίου έχει καθοριστεί στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Στους χορηγούς, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Βελεστίνο και στα περίχωρα, στον Βόλο και στην Λάρισα, η διάθεση θα γίνει δωρεάν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις