Εκπέμπει SOS η Παναχαϊκή!

Στο χείλος του γκρεμού η Παναχαϊκή καθώς «έσκασαν» νέες αποχωρήσεις παικτών -λόγω οικονομικών προβλημάτων- και σε λίγο δεν θα βγαίνει ούτε… 11άδα.

Απίστευτες εξελίξεις στην Παναχαϊκή καθώς μέρα παρά μέρα χάνει παίκτες και κινδυνεύει σε λίγο να μην μπορεί να κατεβάσει καν 11άδα!

Σήμερα έγινε γνωστό πως αποχωρούν από την ομάδα οι Καρβουνιάρης, Γιώργος Λαμπρόπουλος και Αθανασόπουλος.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα αυτών που έχουν ήδη φύγει από τους κοκκινόμαυρους, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Το προηγούμενο διάστημα αποχώρησαν οι Πινδώνης, Παπανικολάου, Κοντοδήμος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Χατζής, Περίκο, ενώ ανοιχτό παραμένει για την ώρα και το διαζύγιο με τον αρχηγό, Λυμπέρη Στεργίδη που εξίσου είχε εκφράσει τάσεις φυγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη, η Παναχαϊκή κατέβηκε με 15άδα. Πιθανώς, πλέον, να μην βγαίνουν τα κουκιά για… τόσο μεγάλη αποστολή, δεδομένου πως υπάρχουν φήμες και για περαιτέρω αποχωρήσεις απ’ όσους για την ώρα συνεχίζουν.

Από τη μεριά της, η διοίκηση προσπαθεί -όσο γίνεται μετά τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις- να μετριάσει τον φόβο «αφανισμού», εκφράζοντας αισιοδοξία πως άμεσα θα βρεθεί ζεστό χρήμα για να τρέξει το καράβι. Είναι αλήθεια πάντως, πως για την ώρα οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν μπορούν με τίποτα να το κουμαντάρουν και η αγωνία του κόσμου έχει χτυπήσει… κόκκινο!