Βόλος: “Παίζονται” τρεις θέσεις στην ενδεκάδα ενόψει Λαμίας

Σήμερα Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία. Η τεχνική ηγεσία έχει καταστρώσει τα πλάνα της, για το πώς θα αντιμετωπίσει τη Λαμία και πώς θα διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Ο Βόλος με την επιστροφή του Ζαν Μπριέντος (δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας), αποκτά μεγαλύτερη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Ουρουγουανός είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Μπαριέντος θα πάρει θέση στον άξονα, δίπλα στον Ριένστρα, με τον σκόρερ του τέρματος στη Τούμπα, Γιάννη Κιάκο, να κάθεται στον πάγκο.
Ο Ροντρίγκο Κολόμπο εξέτισε την ποινή του και είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Αργεντινό αμυντικό να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, μετά από δύο παιχνίδια, παίρνοντας τη θέση του Γεράσιμου Μήτογλου.
Το τελευταίο διάστημα προπονούνται κανονικά με την ομάδα οι Τάσος Τσοκάνης, Σέρτζιο Τέκιο και Τάσος Κρητικός, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και ενδέχεται κάποιος ή κάποιοι από αυτούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής, παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι δύο είναι λογικό να στερούνται αγωνιστικού ρυθμού, από τη στιγμή που έχουν να αγωνιστούν σε παιχνίδι από τον περασμένο Οκτώβριο.
Όσον αφορά τον Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» παίζοντας για ένα ημίχρονο (το πρώτο), αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό (υποφέρει από πελματιαία απονευρωσίτιδα) και σήμερα θα ξεκαθαρίσει, αν θα τεθεί στη διάθεση του Λόπεθ.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές μεσοεπιθετικά, καθώς αρκετοί παίκτες διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα. Επίσης, κανείς δεν γνωρίζει αν ο τεχνικός του Βόλου χρησιμοποιήσει και πάλι τον Φεράρι σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Γκρίλο να αγωνίζεται, όπως και στην Τούμπα, ως αριστερός μπακ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις