Σούπερ Λιγκ: Τα βλέμματα σε Τρίπολη και Λάρισα

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, ο Αστέρας υποδέχεται στις 17:15 τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη και η ΑΕΛ φιλοξενεί στο Αλκαζάρ τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η νίκη των Αρκάδων μέσα στη Ριζούπολη τον έφερε στην εξάδα και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτή την επιτυχία, αρχής γενομένης στην αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς για να ξεφύγουν από τις δύο τελευταίες θέσεις, καθώς ΑΕΛ και Λαμία έχουν λιγότερα παιχνίδια από εκείνους.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχει πυκνώσει, αλλά για τους «βυσσινί», που χρειάζονται άμεσα βαθμούς, κάθε παιχνίδι είναι κομβικό. Όπως αυτό που υποδέχονται τον Απόλλωνα, μια ομάδα που τελευταία έχει βρει τη συνταγή της νίκης μακριά από το «Γεώργιος Καμάρας».

Μετά από δύο ισοπαλίες στην έδρα της με την είσοδο του 2021, η ΑΕΛ έχασε στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά της, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει κερδίσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας και έχει χάσει τα τρία τελευταία εντός!
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Σάββατο 16/1
17.15 Αστέρας-Παναιτωλικός
19.30 ΑΕΛ-Απόλλων Σμ.
Κυριακή 17/1
15.00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
17.15 Βόλος-Λαμία
17.15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
19.30 Άρης-Παναθηναϊκός
21.30 ΑΕΚ-Ατρόμητος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις