Έτοιμος για νίκη ο Βόλος με Λαμία (pregame)

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η αναμέτρηση, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, θα αρχίσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 3.
Οι «κυανέρυθροι» μετά τις δύο ήττες από Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την εξάδα, καθώς στόχος τους είναι να συμμετάσχουν στα πλέι οφ.
Μπορεί η Λαμία να είναι ουραγός του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς, όμως, έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, με ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης, ελπίζοντας πως θα ξεφύγει από την τελευταία θέση της κατάταξης.
Θα πρέπει, πάντως, να τονίσουμε, πως η Λαμία είναι η μοναδική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ που δεν έχει αποσπάσει βαθμό μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πέντε ήττες και τέρματα (2-12).
Από τη στιγμή που στόχος του Βόλου είναι η είσοδος στην εξάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ, αυτού του είδους τα παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζει.
Ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Ζαν Μπαριέντος και Ροντρίγκο Κολόμπο, οι οποίοι, λόγω τιμωρίας, απουσίασαν από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Επίσης, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Τάσος Τσοκάνης, Σέρτζιο Τέκιο και Τάσος Κρητικός, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Αλμπέρτο Μπουένο.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Περέα.

«Σφυρίζει» ο Κροάτης Μπέμπεκ
Από την Κροατία θα είναι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τη σημερινή αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Ιβάν Μπέμπεκ να διευθύνει την αναμέτρηση, ενώ Κροάτες θα είναι και οι βοηθοί, Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στο VAR θα είναι ο Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την ΕΠΣ Ευβοίας.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως για πρώτη φορά την ομάδα του Βόλου θα «σφυρίξουν» ξένοι διαιτητές, στα δύο χρόνια που μετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις