Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. Σ’ αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τους νικηφόρους αγώνες πρωταθλήματος τόσο στις γυναίκες με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όσο και στους άνδρες με τη Νίκη Βόλου, συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες των δυο τμημάτων του Συλλόγου μας καθώς και τα μέλη του προπονητικού staff και ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την μαζική και κόσμια παρουσία τους στους αγώνες και…

…τη συμπαράσταση στους αθλητές και στις αθλήτριες μας.

Συγχαίρουμε επίσης τους αθλητές της ομάδας μας και της Νίκης Βόλου, για το όμορφο θέαμα που μας χάρισαν και την άψογη συμπεριφορά τους, τους διαιτητές για την διαιτησία τους και τους κριτές διότι συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή μας Καραγεώργο Θωμά, που παρά τον τραυματισμό του συνέχισε να αγωνίζεται με αυταπάρνηση, στον αθλητή της Νίκης Βόλου Καρπέτη Ιωάννη και στον αθλητή των Νέων Αθλητών Νίκης Καζεπίδη Δημήτρη, που τραυματίστηκαν στους αγώνες των ομάδων τους και ευχόμαστε σε όλους γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Μετά το τέλος των αγώνων εντός έδρας των ομάδων μας για το έτος 2015 (οι ομάδες μας ξαναπαίζουν εντός έδρας μετά το νέο έτος ), θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς των αγώνων κ.κ. Ξηροφώτο Δημήτριο, Σύρμο Νικόλαο και Σανιδά Βασίλειο για τη πολύτιμη βοήθεια τους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Νοσοκομειακών Ιατρών της Μαγνησίας κ. Χαυτούρα Νικόλαο για τη συνεχή και πολύπλευρη βοήθεια του”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις