Σήμερα ξεκαθαρίζει για Ντε Γκουζμάν στον ΟΦΗ ενόψει Βόλου

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν ένγαλε το μεγαλύτερο μέρος της Δευτεριάτικης προπόνησης στο ΒΑΚ και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα (20/1. 15.00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/01) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο (20/01, 15:00). Ο Jonathan De Guzman συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ στο τέλος έκανε και θεραπεία.

Ο Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Απόστολος Γιάννου συμμετείχε για μία ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Miguel Mellado, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Θεραπεία συνέχισαν οι Adil Nabi και Vajebah Sakor.

O Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (19/01), στις 10:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις