Όλα για όλα ο Ολυμπιακός με Βιλερμπάν

Να διορθώσει το λάθος του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, απέναντι στην ίδια ομάδα θέλει απόψε (21:45 Novasports1) στη Γαλλία o Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες, κοντράρονται μετά από τέσσερις ημέρες αυτή την φορά στο «Αστρομπάλ», σε εξ’ αναβολής (λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους «ερυθρόλευκους) παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι πειραιώτες, είναι σε μεγάλο βαθμό με την… πλάτη στον τοίχο μετά την νέα εντός έδρας απώλεια κόντρα στην ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, που τους έφερε εκτός οκτάδας με ρεκόρ 10-9. Στόχος τους είναι η έβδομη φετινή εκτός έδρας νίκη που θα τους ανεβάσει εκ’ νέου ψυχολογικά, ενόψει και του επίσης πολύ κρίσιμου αγώνα της προσεχούς Παρασκευής με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά από την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος προπονήθηκες χθες κανονικά μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λαρεντζάκης και Παπανικολάου, ενώ στην διάθεση του προπονητή υπάρχουν δεκατρείς παίκτες, καθώς ταξίδεψαν και οι Νικολαίδης-Χρηστίδης.

Από την πλευρά της Βιλερμπάν εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-5 και συνολικά 6-13, ενώ έχει νικήσει μεταξύ άλλων την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολος λόγω ίωσης είναι ο σημαντικός σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Νουά, Χάουαρντ. Οι Γάλλοι, σκοράρουν εντός έδρας 78,5 αντί για 71,4 που βάζουν μακριά από το γήπεδό τους και επιβάλλουν πιο γρήγορο ρυθμό, προτάσσοντας πάντα την αθλητικότητά τους. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει εντελώς προσέγγιση αγωνιστικά, να εφαρμόσει άλλο πλάνο, να αντιπαρατάξει δύναμη στην δύναμη και να βρει περισσότερες λύσεις επιθετικά.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρες (Ισπανία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις